ΚΑΣΤΙΝΓΚ

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

η D-Port  και ο Θανάσης Ιατρίδης αναγγέλλουν:

Η  εταιρεία D-Port ετοιμάζει καινούργια τηλεοπτική σειρά, καθημερινών αυτοτελών επισοδίων, με μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Παρακολουθείτε την σελίδα μας www. dport-productions.gr καθώς και στο Facebook: D-port Dimitris Arvanitis, όπου σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για ακρόαση ηθοποιών.

Παρακαλούμε πολύ όσοι πήρατε μέρος στην τελευταία οντισιόν να ΜΗΝ  δηλώσετε συμμετοχή. 

 

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

O Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) μπαίνει στη ζωή όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 25 Μαΐου 2018.  Έτσι, χρειαζόμαστε τη συγκατάθεση σας για τη συνέχιση της επικοινωνίας μας, προκειμένου να συμμετέχετε στα casting, να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα για τις δράσεις μας.

Με την κατάθεση του βιογραφικού σας σημαίνει ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση  των προσωπικών σας δεδομένων. Υποχρεωτικά λοιπόν επιλέξτε στην ΦΌΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ      

"Αποδέχομαι την αποθήκευση των προσωπικών μου στοιχείων''

Παρατήρηση: H D-Port δεσμεύεται ότι θα τηρήσει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και δηλώνει απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να διανείμει το περιεχόμενο σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων θα παραμείνει στην εταιρεία και μόνον. Επιπλέον, όποτε θελήσετε, μπορείτε να αναιρέσετε τη συγκατάθεσή σας,  στέλνοντας e-mail στο:   dport.athens@gmail.com.