ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Mega Channel

Το Mega Channel, επίσης γνωστό ως Mega TV ή απλώς Mega, είναι ένα σημαντικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα. Η Teletipos S.A. ιδρύθηκε το 1989 με την επωνυμία Teletype Television Programs S.A. και την εμπορική ονομασία MEGA CHANNEL. Ήταν ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα και ξεκίνησε να εκπέμπει στις 20 Νοεμβρίου 1989. Ο προγραμματισμός του Mega αποτελείται κυρίως από ελληνικά προγράμματα όπως κωμωδίες, δράματα, ειδήσεις, τρέχουσες εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές παραστάσεις. Ορισμένες από τις επιτυχημένες του σειρές περιλαμβάνουν δημοφιλείς κωμωδίες όπως «Στο Παρά Πέντε» και «Σαββατογεννημένες».

https://www.megatv.com

ANT - 1 TV

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, γνωστός ως ANT1, είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η εναλλακτική ορθογραφία είναι το παιχνίδι με λέξεις στα ελληνικά, ena (one) είναι ο ελληνικός αριθμός 1 (ένα), έτσι ο ANT1 προφέρεται το ίδιο με Antenna (Αντέννα).

Ξεκίνησε να εκπέμπει στις 31 Δεκεμβρίου 1989, την ίδια χρονιά με το 'αντίπαλο' Mega Channel και ανήκει στον όμιλο ANT1. Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα εδώ και χρόνια με μια σειρά επιτυχημένων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων την «Λάμψη» και την «Καλημέρα Ζωή». Το πρόγραμμα του αποτελείται από κωμωδίες, δράματα, ειδήσεις, προγράμματα τρέχουσας ιστορίας, παρουσιάσεις παιχνιδιών και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η πρώτη εκπομπή έγινε στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Ένας από τους πρωταγωνιστικούς παραγωγούς ήταν ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος έφερε μαζί του αρκετές πρωτότυπες ιδέες (για τους Έλληνες θεατές) μετά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προγράμματα όπως ο «Τροχός Της Τύχης» (ελληνική έκδοση) και «Οι Μεν Και Οι Δεν» ήταν  μεταξύ των κορυφαίων δέκα προγραμμάτων στην Ελλάδα. Τα κινούμενα σχέδια προβάλλονται το πρωί. Τέλος τα περισσότερα προγράμματα παρουσιάστηκαν στην ελληνική γλώσσα.

Kapa Studios

Η Kapa Studios - G. Karagiannis S.A βρίσκεται στα Σπάτα Αττικής σε έκταση 30 στρεμμάτων, στα προάστια της Αθήνας. Είναι ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών, έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής και της διεθνούς οπτικοακουστικής παραγωγής. Η Kapa Studios είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια και σήμερα είναι η παλαιότερη ανεξάρτητη ενεργή εταιρεία παραγωγής που συνεχίζει να αναπτύσσεται. Στόχος της είναι να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και διευκολύνσεις σε ανεξάρτητους παραγωγούς, τηλεοπτικούς σταθμούς, διαφημιστικές εταιρείες, παραγωγούς βίντεο για κάθε είδους παραγωγή (τηλεοπτικά παιχνίδια, ζωντανά προγράμματα, πραγματικότητες, σαπουνόπερες, shows, sitcoms, κλπ).

 Η ΟΜΑΔΑ

 

Μια από τις πιο δυναμικές και δραστήριες ομάδες της Ελληνικής παραγωγής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ  ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ D-Port

 Ο Δημήτρης Αρβανίτης γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα. Το 1966 ασχολήθηκε με τη φωτογραφία και είχε δύο ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα. Ξεκίνησε την κινηματογραφική του δραστηριότητα το 1973. Από τότε εργάζεται να εργάζεται ως σκηνοθέτης και παραγωγός τηλεοπτικών ταινιών και ανοιχτού χώρου. Έχει σκηνοθετήσει διάφορες εκπομπές:  5 ταινίες, 6 ταινίες μικρού μήκους, 296 τηλεοπτικά ντοκυμαντέρ, 1.285 τηλεοπτικά δράματα  και 21 εκδηλώσεις. Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει αποδειχθεί ότι είναι η νούμερο ένα επιλογή για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα .. οι τηλεοπτικές του σειρές έχουν τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά αποτελέσματα σε καθημερινή βάση ... έναν εκπληκτικό μέσο όρο 37% και 1.700.000 θεατές σε συνολικά 10.000.000 (ενεργός πληθυσμός).  Έχει εκδώσει το βιβλίο «Οδηγός επιβίωσης του ηθοποιού για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο», από τις εκδόσεις Καστανιώτη και παραδίδει μαθήματα σε ηθοποιούς.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ   ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την σχολή Μωραΐτη το 1979. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κάτοχος master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Kent. Η πρώτη του δουλειά ήταν γενικός διευθυντής στον ιστορικό συναυλιακό χώρο της Αθήνας  ΡΟΔΟΝ το 1987. Από τότε η επαγγελματική του καριέρα  αναπτύχθηκε σε πολλούς τομείς της αγοράς των ΜΜΕ είτε ως ανεξάρτητου επιχειρηματία (VCA Α.Ε,SBCTV ΑΕ)είτε ως γενικού διευθυντή σε γνωστές εταιρείες .(ΑΝΩΣΗ Α.Ε,ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε,ΛΕΞΙΤΕΛ Α.Ε) Κατά την διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του ανέλαβε την δημιουργία και υλοποίηση πολλών  και διαφορετικών projects όπως συναυλίες, μουσικές παραγωγές, videoclips, διαφημιστικά, ντοκυμαντέρ, τηλεοπτικές σειρές, ηλεκτρονικές πλατφόρμες(bidster.gr,dealmyday.gr)και ειδικές εκδόσεις. Η τριαντάχρονη πείρα του και η σφαιρική γνώση της αγοράς των ΜΜΕ καθιστούν τον Νίκο έναν πολύτιμο συνεργάτη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ   ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Αποφοίτησε από την Σχολή Κινηματογράφου Σταυράκου στην Αθήνα ως σκηνοθέτης. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη από το 1994 σε πολλές διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές. Από το 2006 έως το 2015 σκηνοθέτησε τις τηλεοπτικές σειρές «Μια στιγμή δύο ζωές», «Η Ζωή Της Άλλης», «Κλεμμένα Όνειρα» και «Δικαίωση». Όλες οι τηλεοπτικές σειρές ήταν στο ίδιο κανάλι «Mega».

www.iatridhs.com

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Κατεύθυνση Κινηματογράφου & Τηλεόρασης. Από το 1982 έως το 1992 ήταν βοηθός σκηνοθέτη σε 6 τηλεοπτικές σειρές και 2 ταινίες. Από το 1993 έως το 1998 ήταν Διευθυντής Παραγωγής σε 7 τηλεοπτικές σειρές. Από το 1999 εργάζεται ως Οργάνωση Παραγωγής σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και εκδηλώσεις. Συνεργαζεται με την D-Port από το 2010.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΚΟΣ  ΜΟΝΤΕΡ

Ονομάζομαι Δημήτρης Τσιόκος και εργάζομαι ως επαγγελματίας μοντέρ από το 2001. Έχω συνεργαστεί με πολλούς σκηνπθέτες, ενδεικτικά αναφέρω Δημήτρης Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Βασίλης Ντούρος, Ρέινα Εσκανάζυ, Χρήστος Δήμας, Κωνσταντίνος Βαρελίδης, Στάμος Τσάμης, Κατερίνα Κοκκινίδου κ.α. Έχω δουλέψει σε τηλεοπτικές σειρές, reality shows, ψυχαγωγικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ, video clips, web series. Έχω εργαστεί ως Τεχνικός Διευθυντής στην Post Productions και είχα την επίβλεψη του δικτύου IPTV channel (OTE CONNX Sports channels). Έχω παραδώσει περισσότερα από 1350 επεισόδια (σειρές) και πολλά shows. Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζομαι για την εταιρεία  D-Port.

ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΛΑΝΗ  ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Είμαι η Ιωάννα Γαλάνη και το ενδιαφέρον μου για την τέχνη ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία (πριν από περίπου τριάντα χρόνια). Μετά από πειραματισμό με σχέδιο, φωτογραφία και σχεδιασμό προϊόντων, ερωτεύτηκα το τηλεοπτικό δράμα. Ως εκ τούτου, αφού ολοκλήρωσα τις διεθνές μου σπουδές, σπούδασα τη Δραματική Τηλεόραση στο Surrey Institute of Art and Design University College του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου απέκτησα το πτυχίο μου το 2005, ενώ εργαζόμουν ως στέλεχος τηλεοπτικών σειρών κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών.

Από τότε, έχω συμμετάσχει σε πολλές σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές, καλύπτοντας ρόλους αυξανόμενης ευθύνης - από τον βοηθό παραγωγής μέχρι το Script και επί του παρόντος, τον βοηθό σκηνοθέτη. Από το 2009 είχα το προνόμιο να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Αρβανίτη για τη δημιουργία μερικών από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως «Η ζωή της Άλλης», «Κλεμμένα Όνειρα» και «Δικαίωση» Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πολλά ακόμα!
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ   ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ & ΤΑΙΝΙΩΝ

Ο Γιώργος Αρβανίτης, γνωστός και ως ArVA, είναι ένας 24χρονος παραγωγός, μουσικός που καλύπτει μια τεράστια ποικιλία μουσικών πεδίων. Από την προηγμένη χειραγώγηση του ήχου και την παραγωγή, σε μια μουσική μπάντα που κάνει περιοδείες και έναν επιβλέποντα για την μουσική επένδυση. Όλα αυτά συνδυάζονται και έχουμε ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το ότι έχει κάνει την μουσική επιμέλεια για τις κορυφαίες ελληνικές σειρές της εποχής μας (Η Ζωή Της Άλλης, Κλεμμένα Όνειρα, Δικαίωση) καθώς και διάφορες ταινίες για την ODEON, τον κάνει έναν μεγάλο εξερευνητή σε διαφορετικά είδη μουσικής, παρά τη φύση τους.

Επίσης έχει αρκετές solo κυκλοφορίες κάτω από καλά αναγνωρισμένες ετικέτες όπως η EMI και Feelgood Records και έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας, όπως: Otherview, Kings, Locomondo, Risky Kidd, Tiny Jackal, Djtheboy, Oge, Kim, Nevma, Taraxias κλπ. Σήμερα είναι υπεύθυνος για εκατοντάδες συνθέσεις / παραγωγές με το εμπορικό του σήμα.

Site: https://www.facebook.com/ArVA-335567756544018/?ref=bookmarks

https://m.youtube.com/watch?v=H2g8LNXzbow

https://m.youtube.co

https://m.youtube.com/watch?v=ocB4gR6wos0

ΑΡΓΥΡΩ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984.

Αποφοίτησα από την σχολή Βακαλό ως Interior design με ειδικότητα τη σκηνογραφία. Έχω εργαστεί σε τηλεοπτικές σειρές ως βοηθός σκηνογράφου, Τυφλόμυγα (Alpha), Μαύρα Μεσάνυχτα (Mega) και σε διάφορα video clip. Τον τελευταίο καιρό εργάζομαι ως γραμματέας για την εταιρεία παραγωγής, D-PORT.

 

ΒΑΣΩ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ    ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ 

Η Βάσω τσονόγλου εχει διαγραψει μια μεγάλη πορεία στον εικαστικό χώρο με πολλές εκθέσεις, αναρτήσεις και πολυποίκιλη συμμετοχή, στις παραγωγές της D-Port.

Έχει δουλέψει ως:  Σκηνογράφος-Ζωγράφος -Τοιχογραφίες- ζωγραφική οροφής- collage-artist books - ψηφιδωτα -σκηνικά για το θέατρο και την τηλεόραση- ζωγραφική σκηνικών.

-Συμμετοχή σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και διεθνείς.

-Ατομικές εκθέσεις 7.

-Μέλος του ΕΕΤΕ (επιμελητηρίου εικαστικών τεχνών Ελλάδος)

 

 

 

   Βάσω Τσόνογλου
-Ζωγράφος
-Τοιχογραφίες,ζωγραφική οροφής,collage,artist books,
ψηφιδωτό,σκηνικά για το θέατρο και την τηλεόραση,
ζωγραφική σκηνικών.
-Συμμετοχή σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και διεθνείς.
-Ατομικές εκθέσεις 7.
-Μέλος του ΕΕΤΕ (επιμελητηρίου εικαστικών τεχνών Ελλάδος)