ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΉΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ & ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟ

        Μετά την εξαιρετική επιτυχία του σεμιναρίου που έγινε φέτος το χειμώνα  στα στούντιο της εταιρείας μας, αποφασίσαμε ένα δεύτερο κύκλο σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο το 2018...

Δείτε στο YouTube  https://youtu.be/6zVxNja3Wmk
 

Σκοπός του σεμιναρίου

  •  Η στοχευμένη δράση  και η σωστά οργανωμένη υποδομή ώστε το σεμινάριο να μην πελαγοδρομεί σε περιττές φλυαρίες.
  • Η κατάρτιση των ηθοποιών στις ιδιαίτερες απαιτήσεις  της υποκριτικής στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.
  • Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν στην πρακτική εξάσκηση που απαιτείται από έμπειρους καθηγητές  που έχουν να επιδείξουν έργο.
  • Θα δίνετε η ευκαιρία στους ηθοποιούς που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο  να παίξουν μαζί με φτασμένους ηθοποιούς.  Σκοπός αυτής της κίνησης είναι οι φοιτητές να έρθουν σε άμεση επαφή και να τεστάρουν τις ικανότητές τους με καταξιωμένους συναδέλφους τους.
  • Μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα φτάνει για να καταλάβει κάποιος το βαθμό προετοιμασίας και την οργάνωση που θα έχει αυτό το σεμινάριο. 
  •  Η D-Port* που  οργανώνει το σεμινάριο, με την μακροχρόνια πείρα της στο χώρο, ευελπιστεί στην αναβάθμιση και εξέλιξη μιας νέας γενιάς ηθοποιών που θα είναι κοντά στην τηλεόραση, σπάζοντας το ταμπού μερικών θεατρικών σχολών για την εξειδίκευση  στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.
  • Μέσα από την μακρόχρονη πείρα μας  στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση διαπιστώσαμε ότι πληθώρα ηθοποιών (κυρίως νέων),  ενώ έχει άρτια θεατρική παιδεία, στερείται θεωρητικών και κυρίως πρακτικών  γνώσεων, στην ιδιαίτερη τέχνη και τεχνική της υποκριτικής για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα seminario 2018 V1.pdf (36,3 kB)    

  Οδηγός επιβίωσης.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης εξέδωσε, από τις εκδόσεις Καστανιώτη, το βιβλίο «Οδηγός επιβίωσης στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο» που αποτελεί και το μοναδικό στο είδος του σύγγραμμα, με σκοπό να δώσει στους φοιτητές ένα εγχειρίδιο σε σχέση με την υποκριτική στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη ότι μόνο ένα βιβλίο δεν είναι ικανό να προσφέρει αυτά που χρειάζεται ο ηθοποιός για αυτή την ιδιαίτερη υποκριτική,  αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μας, να προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα στοχευμένο   σεμινάριο ώστε οι φοιτητές να μπορούν και στην πράξη να εφαρμόσουν αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο καθώς επίσης και αυτά που δεν μπορούν να γραφτούν σ’ ένα βιβλίο, γιατί όπως είναι γνωστό  η υποκριτική ( ευτυχώς η δυστυχώς)  εμπεδώνεται στην πράξη

Πληροφορίες. 

Καθε συμμετέχοντας οφείλει να παρακολουθεί ανελλιπώς τον κύκλο του σεμιναρίου, να προσέρχεται στην προβλεπόμενη ωρα έναρξης και να συμμετέχει ενεργά σε εργασίες που θα δίνονται μετά το τέλος του καθε μαθήματος.

 Με την εγγραφή σας θα παραλάβετε  δωρεάν το βιβλίο του Δημήτρη Αρβανίτη «Οδηγός επιβίωσης στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο»

Το κόστος συμμετοχής για τα 6 Σάββατα ειναι 250€

Οι ημερομηνίες του σεμιναρίου θα οριστούν επακριβώς τον επόμενο μήνα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: 210 6895057 ώρες 10:00-16:30

 

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα:    seminario 2018 V1.pdf (36,3 kB

 

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

O Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) μπαίνει στη ζωή όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 25 Μαΐου 2018.  Έτσι, χρειαζόμαστε τη συγκατάθεση σας για τη συνέχιση της επικοινωνίας μας, προκειμένου να συμμετέχετε στα casting, να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα για τις δράσεις μας.

Με την κατάθεση του βιογραφικού σας σημαίνει ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση  των προσωπικών σας δεδομένων. Υποχρεωτικά λοιπόν επιλέξτε στην ΦΌΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ      

"Αποδέχομαι την αποθήκευση των προσωπικών μου στοιχείων''

Παρατήρηση: H D-Port δεσμεύεται ότι θα τηρήσει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και δηλώνει απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να διανείμει το περιεχόμενο σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων θα παραμείνη στην εταιρεία και μόνον. Επιπλέον, όποτε θελήσετε, μπορείτε να αναιρέσετε τη συγκατάθεσή σας,  στέλνοντας e-mail στο:   dport.athens@gmail.com. 

ΕΓΓΡΑΦΉ

Για το σεμινάριο υποκριτικής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ